pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i nā ʻōmole aila pono?

nā kiʻi

He kūpono kēia mau ʻanuʻu no ka hoʻomaʻemaʻe houdropper ʻaila hinu nui, a i ʻole nā ​​ʻōmole ʻaila maʻemaʻe i hoʻopiha mua ʻia.

1. E hoʻomākaukau mua i kahi kīʻaha wai a hoʻoinu i nā ʻōmole a pau e hoʻomaʻemaʻe ʻia i loko.

2. E hoʻomākaukau i kahi pulupulu ho'āʻo lohi.Pono mākou e holoi i ka paia o loko o ka ʻōmole.E koho i kahi pulupulu pahu ho'āʻo i loaʻa nā bristles ma luna i hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a hiki i lalo o ka ʻōmole.

3. E ninini i loko o kahi wai liʻiliʻi a holoi pinepine i ka ʻōmole me kahi pulupulu hoʻāʻo.

4. Ano, e holoi kakou i ka omole aila nui.E hoopiha i ka omole i ka wai, e hoopili i ka waha o ka omole, a e lulu ikaika.Hiki i kēia ʻanuʻu ke holoi i ka lepo a mākou i palaki ai.

5. Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia ka ʻāpana dropper o ke poʻo kopa.

6. Hoʻokomo mākou i nā ʻōmole a pau i loko o ka waiʻona, a laila uhi ʻia i mea e pale aku ai ka waiʻona mai ka mahuʻi ʻana a hoʻokuʻu iā lākou e pulu no kekahi manawa.

7. Wehe i nā ʻōmole a hoʻohuli i nā minuke 10-20.

8. E hoʻohuli i ka ʻōmole i lalo e hoʻomaʻemaʻe i ka piko a me ka ʻāpana dropper.E hoʻopaʻa i nā mea hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka waiʻona.

9. E kaomi i ke poʻo o ka pahu, e hoʻohu i ka waiʻona, a laila e hoʻokuʻu.E hana hou i kēia kaʻina hana a hiki i ka holoi ʻana o ka waiʻona i loko o ka pahu wai.

Ua hoʻopau ʻia ka disinfection. Pono mākou e ʻimi i kahi maʻemaʻe e waiho ai i ka pā no kahi 24 mau hola.Hoʻomaka mākou ma ka holoi ʻana a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kahi i waiho ʻia ai nā papa me ka waiʻona.

Ma hope o 24 mau hola, ua pau ka waiʻona a pau a hiki ke hoʻohana pololei ʻia ka hue aila pono.

ʻO ka ʻike ma luna nei ka ʻike pili i hōʻuluʻulu ʻia e ka mea hana cosmetic packaging nou.Inā makemake ʻoe e ʻike hou aʻe, e ʻoluʻolu e nānā hou aku i ka pūnaewele official o ka mea hana hoʻopihapiha hoʻonaninani.


Ka manawa hoʻouna: Nov-17-2023