Nā Pōmaikaʻi o nā ʻOmole Paʻi Essence a me nā ʻōmole Dropper

1. ʻOmole kaomi

Pono:ʻO ka ʻōmole poʻo pahū ʻano pahuʻo ia ka koho mua no nā huahana mālama ʻili.I ka hoʻohana ʻana, e kaomi i hoʻokahi pamu a hiki iā ʻoe ke hoʻohana ma ka maka holoʻokoʻa.ʻAʻole like me kekahi mau huahana i hoʻolālā ʻia e lawe i ka nui o ka essence, e hopena i ka pau ʻole o ka essence.

2. ʻOmole Dropper

Pōmaikaʻi: Nui nā huahana mālama ʻili ma ka mākeke i kēia manawa, a ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka poʻe no nā mea hoʻonaninani.Nui nō hoʻi nā essences i lilo i dropper-type.ʻO kona pōmaikaʻi, ʻaʻole pono ʻoe e hoʻohana i kou mau lima e lawe i ka huahana, a pale ʻo ia i ka pau ʻole i ka wā e ninini ai.He mea maʻalahi hoʻi ka essence dropper-type e unuhi a hoʻohana, a ʻaʻole e waiho nui i ka essence ke hoʻopili ʻia i ka maka.

ʻO nā ʻōmole mea ʻano paʻiloaʻa nā pōmaikaʻi penei:

Maʻalahi e hoʻohana: Hoʻohana ka ʻōmole essence push-type i kahi hoʻolālā ʻano pana.E kaomi maʻalahi e hoʻokuʻu i ka essence i makemake ʻia, kahi mea maʻalahi a mālama i ka hana.

Hoʻomaʻemaʻe: Hoʻemi maikaʻi ka hoʻolālā push-type i ka hiki ke hoʻopili pololei ma waena o ka waha o ka ʻōmole a me ke kumu, e hōʻemi ai i ka laha o ka bacteria a me ka pollution a mālama i ka maʻemaʻe a me ka maikaʻi o ke kumu.

E kāohi i ka dosage: Hiki i ka ʻōmole essence push-type ke hoʻopaʻa pololei i ka nui o ka essence i hoʻokuʻu ʻia i kēlā me kēia manawa, e pale aku i ka pau ʻole a me ka hoʻohana nui ʻana, e ʻae iā ʻoe e hoʻomalu maikaʻi i ka dosage a hoʻohana ʻoi aku ka waiwai.

Maʻalahi e lawe: ʻO nā ʻōmole essence kaomi ʻano maʻamau i hoʻolālā ʻia e liʻiliʻi a maʻalahi, e maʻalahi ke lawe ʻia i loko o nā ʻeke hoʻonaninani a i nā lako huakaʻi, a hiki ke hoʻohana ʻia e hoʻopiha i ka wai i kēlā me kēia manawa a ma nā wahi āpau.

Kāohi i ka oxidation:Hoʻopili ʻia nā ʻōmole essence ʻano paʻiloaʻa nā waiwai hoʻopaʻa maikaʻi, hiki ke hoʻokaʻawale maikaʻi i ka ea a me ka māmā, e hoʻemi i ka oxidation a me ka deterioration o ka essence, a kōkua i ka mālama ʻana i nā mea hana a me ka pono o ka essence.
Loaʻa i nā ʻōmole Dropper kekahi mau mea maikaʻi, ʻo ia hoʻi:

E kaohi pono i ka nui: Hiki i ka hue dropper style ke hoʻokaʻawale pololei i ka wai i koi ʻia, e ʻae i nā mea hoʻohana e hoʻomalu pono i ka nui i hoʻohana ʻia i kēlā me kēia manawa a pale aku i ka pau ʻole a me ka hoʻohana nui ʻana.

Hoʻololi maʻalahi i ka manaʻo: Hiki i ka ʻōmole dropper-type ke hoʻoponopono i ka ʻike e like me nā pono i ka wā e hoʻohui ai i ka wai, a kāohi i ka ʻike o ka huahana ma ka hoʻonui ʻana a i ʻole ka hōʻemi ʻana i ka helu o nā hāʻule e hoʻokō i nā pono pilikino.

Kūpono no nā hoʻohana kikoʻī: Hoʻohana pinepine ʻia nā ʻōmole Dropper i nā wahi e like me nā serums, nā mea ʻala, nā lāʻau lapaʻau a me nā mea hoʻonaninani.No nā huahana e koi ana i ke ʻano kikoʻī, ʻoluʻolu a kūpono nā ʻōmole dropper.

Maʻalahi e lawe: He hoʻolālā liʻiliʻi a maʻalahi nā ʻōmole Dropper, maʻalahi ke lawe a hoʻokomo i loko o nā ʻeke a i ʻole nā ​​lako huakaʻi, a hiki ke hoʻohana ʻia i kēlā me kēia manawa a me nā wahi āpau ke hele i waho a hele paha.

Hōʻalo i ka hoʻohaumia ʻana: ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻopaʻa ʻana o nā ʻōmole Dropper, hiki ke pale pono i ke komo ʻana o ka ea, bacteria a me nā mea haumia ʻē aʻe a mālama i ka maʻemaʻe a me ka maikaʻi o ka huahana.


Ka manawa hoʻouna: Oct-23-2023